Jubileum Nieuws

Jij komt toch ook naar het feestelijke Jubileumweekend van CV de Heimussen!

Een weekend lang feest voor iedereen!

Kijk hieronder voor het programma.

 

 
De pronkzittingkaarten worden dit jaar niet verkocht op het prinsenbal.
De verkoop zal plaatsvinden op de jubileumreceptie op vrijdag 5 januari 2018

 

Beste Heimussen,

In de Ratelaar van oktober heeft U kunnen lezen dat Carnavalsvereniging De Heimussen de inwoners van Vianen een brunch aan wil bieden en dat U zich aan kunt melden via het mailadres info@brunchheimussen.nl.
Helaas blijkt dit een onjuist e-mail adres te zijn.
Aanmelden kan via het mailadres brunch.heimussen@hotmail.com of door onderstaande gegevens in te vullen op een briefje en in te leveren bij een van onderstaande personen.

Opgaaf Brunch
Naam:
Adres:
Aantal personen:

Anita Lamers, Schutterskamp 46
Mech van de Wiel, Lage Heiweg 18
Marijke van Casteren, Berkenkamp 39
Bas Belgers, Beekdal 29

Let op, Vol = Vol, dus meld U snel aan!

Beste Heimussen,

In het eerste weekend van 2018 vieren wij als carnavalsvereniging ons 44-jarig jubileum. Dit jubileumweekend staat bol van de gezellige activiteiten voor zowel jonge als de wat oudere Heimus. De jubileumcommissie heeft een uitstekend programma samengesteld voor alle Heimussen. Om jullie alvast mee te nemen in deze feestelijke activiteiten volgt hieronder alvast het programma van het jubileumweekend.

Programma 44-jarig jubileum Carnavalsvereniging De Heimussen

Vrijdag 5 januari 2018 Jubileumreceptie en aansluitend feestelijke reünie

Aanvang: 19.00 uur

Jubileumreceptie CV de Heimussen voor collega verenigingen uit Vianen. Tevens gelegenheid voor alle Heimussen om de carnavalsvereniging te feliciteren. Aansluitend feestelijke reünie voor (oud) bestuursleden, (oud) raadsleden, (oud) prinsen en (oud) adjudanten, boerenbruidsparen met hun getuigen, dansmariekes en deelnemers van Pronkzittingen en Tjilpavonden en alle andere Heimussen. Iedereen is welkom. De avond zal worden geleid door een toppresentator met ondersteuning van twee doldwaze zusjes.

Zaterdag 6 januari 2018 Kindermiddag – kids tot 11 jaar

Aanvang: 14.00 uur

Vanaf 14:00 uur is er een kinderdisco (0 t/m 10 jaar) met een schitterend verlichte dansvloer en een spetterende show van de “Ballonnenman”! Veel vermaak voor je kinderen met natuurlijk een hapje en een drankje.

Zaterdag 6 januari 2018 Jeugd disco – leeftijd van 11 tot 16 jaar

Aanvang: 17.00 uur

Om 17:00 uur veranderen wij de zaal in een mega disco waarbij een professionele DJ er een spetterende show van gaat maken! Ook hier natuurlijk een hapje en een drankje.

Zaterdag 6 januari 2018 Feestavond voor alle inwoners uit Vianen

Aanvang: 21.00 uur

Feestavond met top-coverband Rootz. Coverband Rootz is een 6-mansformatie die al jarenlang actief is in het covercircuit. Ze maken van iedere feestavond een knalfeest. Liedjes van Amy Winhouse, U2, Aretha Franklin, Paul Elstak, House of Pain, Gustavo Lima, Anouk, Andre Hazes, Guns N’Roses, Jan Smit en alles wat er tussen zit komen op deze gezellige avond voorbij.

Zondag 7 januari 2018 Dorpsbrunch voor alle inwoners (leeftijd 18 jaar en ouder) van Vianen

Aanvang: 11.00 uur

Deze brunch wordt u aangeboden door carnavalsvereniging De Heimussen. Aan deze brunch zijn geen kosten verbonden. Het is wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor 20 november 2017. U kunt dit doen door een mailbericht te versturen naar: info@brunchheimussen.nl In dit mailbericht kunt u kenbaar maken dat u wilt deelnemen en vermeldt u het aantal personen.

Zondag 7 januari 2018 Jubileumreceptie voor carnavalsverenigingen uit de regio

Aanvang: 14.00 uur

Jubileumreceptie CV de Heimussen voor collega carnavalsverenigingen uit de regio Land van Cuijk. Een topdag als we terugkijken naar ons 33 jarig jubileum. Verschillende collega verenigingen komen samen met hun Joeks kapel De Heimussen op ludieke wijze feliciteren. Vaak met veel bombarie worden de verenigingen op ludieke wijze uitgedaagd. Leuk voor de heimussen om gezellig na de brunch te blijven zitten en te genieten van dit verbale muzikale spektakel.

Het feestweekend zal plaatsvinden in feestzaal “de Wel-niet-toch”, Akkerweg 3 te Vianen.

Noteer dit weekend in je agenda!

Zorg dat je erbij bent om later te kunnen zeggen…. Ut was een geweldig jubileumfeest.

Met vriendelijke groet,

Jubileumcommissie CV de Heimussen