Afscheid Senator Bas Belgers en John Poels

Tijdens het prinsenbal hebben we afscheid genomen van Bas Belgers en John Poels als bestuursleden. Voorafgaande aan de bekendmaking van de nieuwe prins werd cafe zaal de Hei verrast door een bliksembezoek van onze koninklijke hoogheid Koning Willem Alexander, beter bekend als “Prins Pils”. Zowel John als Bas zijn door “Prins Pils” onderscheiden als “drinkend lid van de Heimussen”. John nam na 9 jaar afscheid als voorzitter van CV de Heimussen. Bas heeft na ruim 20 jaar als bestuurslid, waarvan nagenoeg de hele periode als penningmeester ook afscheid genomen. Vanwege deze lange staat van dienst en wat Bas in al die jaren heeft betekend voor de vereniging is hij benoemd tot “Senator van de Heimussen” en door de nieuwe voorzitter onderscheiden met de bijbehorende onderscheiding.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s